Делегирање 19 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 11 Март, 2021 во Втора МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 19 коло од Втора МФЛ Исток и Запад за натпреварувачка сезона 2020/21:

19 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

19 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација