Делегирање 18 коло Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 19 Март, 2021 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 18 коло од Првата Женска Фудбалска Лига за натпреварувачка сезона 2020/21:

Делегирање на службени лица-Прва ЖФЛ 18 коло.pdf    
   
А репрезентација