Делегирање 17 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 25 Февруари, 2021 во Втора МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 17 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

17 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

17 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација