Делегирање 16 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 10 Декември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 16 коло од Втоа МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

16 коло Втора МФЛ Исток Сл.лица.pdf 

16 коло Втора МФЛ Запад Сл.лица.pdf    
   
А репрезентација