Делегирање 15 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 03 Декември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 15 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

15 коло Втора МФЛ Исток Сл. лица.pdf 

15 коло Втора МФЛ Запад Сл.лица.pdf    
   
А репрезентација