Делегирање 13 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 23 Ноември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 13 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

13 коло Втора МФЛ Исток Сл лица.pdf 

13 коло Втора МФЛ Запад Сл лица.pdf    
   
А репрезентација