Делегирање 13 коло Прва МФЛ, 2020/21

Објавено на 26 Ноември, 2020 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лиза за 13 коло од Прва МФЛ, за натпреварувачка сезона 2020/21:

13 коло Прва МФЛ Сл. лица.pdf    
   
А репрезентација