Делегирање 1 коло Втора МФЛ, Исток и Запад - 2020/21

Објавено на 20 Август, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лиза за прво коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

Втора МФЛ Исток 1 коло.pdf 

Втора МФЛ Запад 1 коло.pdf    
   
А репрезентација