Делегирање 1 коло Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 14 Август, 2020 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 1 коло од Прва Женска Фудбалска Лига, за сезона 2020/21:

Делегирање-Прва женска фудбалска лига 1 коло.pdf    
   
А репрезентација