Делегирање - Втора МФЛ (Исток и Запад), 6. коло, 2020/2021

Објавено на 01 Октомври, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение, преземете ги официјалните лица (судии и делегати) за натпреварите од 6. коло во 2. МФЛ (исток и запад): 

6 коло Втора МФЛ Исток Сл. лица.pdf 

6 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација