Делегирање - Куп на Македонија 1-16 финале

Објавено на 21 Септември, 2020 во Куп на Македонија


Во продолжение, официјалните лица за натпреварите од 1/16 финале од Купот на Македонија: 

Куп на Македонија 1-16 финале - Официјални лица.pdf    
   
А репрезентација