Përmbajtje

01.09.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

Maqedonia U 21 mysafire e Izraelit në Larnaka të Qipros

Përfaqësuesja e shpresvaqe të Maqedonisë deri në 21 vjeç përballë moshatarëve të kombëtares së Izraelit do të mbyllë ciklin kualifikues.

13.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

U 21: Izraeli triumfoi në „Filipi i Dytë“

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë humbi nga Izraeli në ndeshjen e parafundit të kualifikimeve për KE 2015.

13.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

Stanojkoviq: Jemi insistues, do të luftojmë për sukses

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë sonte në stadiumin kombëtar ‘Filipi i Dytë’ me fillim në orën 20:00 përballet me Izraelin në ndeshjen e parafundit të kualifikimeve për KE 2015.

12.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 19 vjet

U 18: Dy përballje me Rumaninë

Përfaqësuesja U 18 e Maqedonisë më 15 gusht (e premte) dhe dy ditë më vonë në Bukuresht do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese me përfaqësuesen përkatëtëse të Rumanisë.

Kalendar
Reprezentacioni A