Përmbajtje

19.08.2015   Delegimet - Kupa e të Rrinjëve

Hidhet shorti për Kupën e Maqedonisë në kategori të reja

Më 18.08.2015 është hedhur shorti për dyshet e 1/16 së finales së Kupës së Maqedonis në kategori të pionerëve të rinj, pionerëve, kadetëve dhe juniorëve.

19.05.2015   Delegimet - Kupa e të Rrinjëve

Metalurgu fiton Kupën e Maqedonisë për juniorë

Skuadra e të rinjëve të Metalurgut ka mbrojtur titullin në Kupën e Maqedonisë. Në finalen e 23-të të Kupës së Maqedonisë për juniorë, futbollistët e Vllatko Kolevit mundën Shkupin me rezultat 3:0.

Kalendar
Reprezentacioni A