Liga e parë e të rrinjëve-Super liga

Резултати од минатото коло

14:00 26.11.2022
ФК ШКУПИ- 1927
2 - 0
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
14:00 26.11.2022
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
4 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
13:00 26.11.2022
ФК ПЕЛИСТЕР
0 - 1
ФК ВАРДАР
12:00 27.11.2022
ФК ПОБЕДА
-
ФК РАБОТНИЧКИ
12:00 27.11.2022
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 27.11.2022
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
-
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010

Следно коло

14:00 29.11.2022
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
-
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010
12:00 30.11.2022
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
13:00 30.11.2022
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
26.11.2022
ФК ВАРДАР
-
ФК ПОБЕДА
13:00 29.11.2022
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ПЕЛИСТЕР
26.11.2022
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Табела - Liga e parë e të rrinjëve-Super liga - Коло 9

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 8 8 3 0 5 0 9
ФК РАБОТНИЧКИ 7 8 4 0 4 12 12
ФК ВАРДАР 4 9 5 0 4 5 15
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 9 7 0 2 16 21
ФК ШКУПИ- 1927 3 9 6 2 1 9 20
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 1 9 7 1 1 12 22
ФК ПЕЛИСТЕР 5 9 5 0 4 1 15
ФК ПОБЕДА 6 8 4 2 2 9 14
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 9 8 2 1 5 -5 7
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ 10 8 2 0 6 -7 6
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010 11 8 1 1 6 -25 4
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС 12 9 1 1 7 -27 4
Reprezentacioni A