Përmbajtje

10.12.2020   Projektet - Infrastrukture

Drejtuesit e FFM-së dhe u.d. kryetari i Shtipit zyrtarisht firmosën marrëveshjen për stadiumin e ri në Shtip

Për një vit, Stadiumi i Qytetit në Shtip do të bëhet komplet me tribunë të re në pjesën perëndimore, e cila do të ketë kapacitet prej 2 400 ulëseve dhe hapsira nën tribuna.

Kalendar

07 Окт

16:00 Ishujt Fare - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian

08 Окт

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror

11 Окт

20:45 Maqedoni - Gjermania
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror
Reprezentacioni A