Maqedonia U17: Gjermania, Polonia dhe Malta rivalë në grupin për kualifikim në Fazën Elite për KE

Publikuar më 03 Декември, 2019 Lajme, Deri më 17 vjet


Përfaqësuesja U17 e Maqedonisë në shortin e hedhur në Nyon në Zvicrës ka mësuar emrat e kundërshtarëve për kualifikim në Fazën Elite të eliminatoreve për Kampionatin Europian për lojtarë të moshës nën 17 vjeç.

Përfaqësuesja e vendit në grupin 11 bashkë me Gjermaninë, Poloninë dhe Maltën. Turneu kualifikues për fazën Elite dp të zhvillohet në Maltë prej 7 deri më 13 tetorë të vitit të ardhshëm.    
   
Reprezentacioni A