Liga e Dytë e Maqedonisë

Резултати од минатото коло

13:00 26.11.2022
ФК ПЕХЧЕВО Скопје
2 - 3
ФК ПЕЛИСТЕР
13:00 26.11.2022
ФК КАМЕНИЦА САСА
2 - 2
ФК КАРАОРМАН 2017
13:00 26.11.2022
ФК БЕСА 1976
3 - 0
ФК БОРЕЦ 1919
13:00 26.11.2022
КФГ ГОСТИВАР
1 - 1
ФК ДЕТОНИТ ПЛАЧКОВИЦА
13:00 26.11.2022
ФК ВОСКА СПОРТ
3 - 0
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
13:00 26.11.2022
ФК СЛОГА 1934
0 - 0
ФК АРЕСИМИ-1973
13:00 26.11.2022
ФК БЕЛАСИЦА
3 - 1
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
13:00 26.11.2022
ФК ТЕТЕКС 1953
0 - 2
ФК ВАРДАР

Следно коло

13:00 03.12.2022
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК ВАРДАР
13:00 03.12.2022
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК ТЕТЕКС 1953
13:00 03.12.2022
ФК АРЕСИМИ-1973
-
ФК БЕЛАСИЦА
13:00 03.12.2022
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
-
ФК СЛОГА 1934
13:00 03.12.2022
ФК ДЕТОНИТ ПЛАЧКОВИЦА
-
ФК ВОСКА СПОРТ
13:00 03.12.2022
ФК БОРЕЦ 1919
-
КФГ ГОСТИВАР
13:00 03.12.2022
ФК КАРАОРМАН 2017
-
ФК БЕСА 1976
13:00 03.12.2022
ФК ПЕХЧЕВО Скопје
-
ФК КАМЕНИЦА САСА

Табела - Liga e Dytë e Maqedonisë - Коло 13

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 11 13 4 2 7 -9 14
ФК АРЕСИМИ-1973 10 13 4 2 7 3 14
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС 6 13 7 1 5 1 22
ФК ДЕТОНИТ ПЛАЧКОВИЦА 5 13 7 4 2 8 25
ФК БОРЕЦ 1919 16 13 0 0 13 -40 0
ФК КАРАОРМАН 2017 8 13 5 4 4 4 19
ФК ПЕХЧЕВО Скопје 13 13 2 5 6 -5 11
ФК КАМЕНИЦА САСА 12 13 3 4 6 -4 13
ФК БЕСА 1976 9 13 5 2 6 3 17
КФГ ГОСТИВАР 2 13 9 4 0 19 31
ФК ВОСКА СПОРТ 3 13 9 3 1 22 30
ФК СЛОГА 1934 14 13 2 4 7 -10 10
ФК БЕЛАСИЦА 7 13 5 4 4 6 19
ФК ТЕТЕКС 1953 15 13 2 1 10 -39 7
ФК ВАРДАР 1 13 10 2 1 21 32
ФК ПЕЛИСТЕР 4 13 8 2 3 20 26
Reprezentacioni A