Përmbajtje

20.02.2015   Anti Dopingu

U mbajt seminar për mjekë dhe fizioterapeutë

Me organizim të Federatës së futbollit të Maqedonisë në hotelin ‘Kontinental’ në Shkup u organizua seminar për mjekë dhe fizioterapeutë të cilët punojnë në klube dhe ekipet kombëtare në sistemin e FFM-së.

10.02.2014   Anti Dopingu

Agjensioni për kundër dopingut (VADA) tërheq vëmendjen për substancën GW501516

“VADA” ka njohuri se në tregun e zi shitet substance GW501516 e cila shfrytëzohet nga disa sportistë.

Kalendar
Reprezentacioni A