Përmbajtje

09.04.2015   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet Femra

Përfaqësuesja U 16 e fermave fiton vendin e parë në turneun zhvillues në Mal të Zi

Përfaqësuesja e futbollit U 16 për femrave ka fituar vendin e parë në turneun zhvillues të UEFA-së që u zhvillua në Mal të Zi, në konkurencë të vendaseve, Lihtenshtajnit dhe Luksemburgut.

06.04.2015   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet Femra

Triumf bindshëm i përfaqësueses së femrave U 16 kundër Luksemburgut

Përfaqësuesja e femrave U 16 të Maqedonisë shënoi fitore 5:1 përballë Luksemburgut në xhiron e parë të turneut zhvillues të UEFA-së që zhvillohet në Mal të Zi.

06.04.2015   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet Femra

Përfaqësuesja e femrave U 16 do të merr pjesë në turne zhvillues në Mal të Zi

Përfaqësuesja e femrave U 16 të Maqedonisë prej 6 deri më 9 prill do të merr pjesë në turneun zhvillues të UEFA-së, që do të zhvillohet në Mal të Zi.

01.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet Femra

Filluan përgatitjet e përfaqësueses U 17 të femrave

Përfaqësuesja e femrave U 17 të Maqedonisë prej 4 deri më 7 gusht do të jetë pjesëmarëse në turneun zhvillues të UEFA-së që do të zhvillohet në Stara Pazova (Serbi).

Kalendar
Reprezentacioni A