Liga e tret lindje

Резултати од минатото коло

13:30 20.11.2022
ФК ВАРДАРСКИ
1 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА-СЕНИОРИ
13:00 20.11.2022
ФК ТИВЕРИЈА
0 - 0
ГФК ОСОГОВО
13:00 20.11.2022
ФК ПОБЕДА Валандово
1 - 1
ФК КАРБИНЦИ
13:00 20.11.2022
ОФК МАЛЕШ
5 - 1
ФК РУДАР 1947 Пробиштип
13:00 20.11.2022
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
4 - 2
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ
13:00 20.11.2022
ФК СПАРТМАНИ
2 - 1
ФК АКАДЕМИЈА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО с.Теранци

Следно коло

00:00 05.03.2023
ФК БРЕГАЛНИЦА-СЕНИОРИ
-
ФК АКАДЕМИЈА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО с.Теранци
00:00 05.03.2023
ФК СПАРТМАНИ
-
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ
00:00 05.03.2023
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
-
ФК РУДАР 1947 Пробиштип
00:00 05.03.2023
ОФК МАЛЕШ
-
ФК КАРБИНЦИ
00:00 05.03.2023
ФК ПОБЕДА Валандово
-
ГФК ОСОГОВО
00:00 05.03.2023
ФК ТИВЕРИЈА
-
ФК ВАРДАРСКИ

Табела - Liga e tret lindje - Коло 11

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК АКАДЕМИЈА ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО с.Теранци 8 11 4 1 6 -3 13
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ 3 11 7 2 2 14 23
ФК РУДАР 1947 Пробиштип 4 11 6 0 5 3 18
ФК КАРБИНЦИ 10 11 3 3 5 -7 12
ГФК ОСОГОВО 1 11 9 2 0 37 29
ФК ВАРДАРСКИ 12 11 1 2 8 -34 5
ФК ТИВЕРИЈА 2 11 7 2 2 15 23
ФК ПОБЕДА Валандово 11 11 1 2 8 -21 5
ОФК МАЛЕШ 5 11 5 2 4 6 17
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО 6 11 5 1 5 -4 16
ФК СПАРТМАНИ 7 11 4 2 5 -3 14
ФК БРЕГАЛНИЦА-СЕНИОРИ 9 11 4 1 6 -3 13
Reprezentacioni A