Liga e parë futsall

Резултати од минатото коло

17:00 27.11.2022
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ
-
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
18:00 25.11.2022
КМФ КАРАДАКУ
3 - 2
КМФ ФОРЦА 2015
20:00 25.11.2022
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
5 - 11
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
17:00 26.11.2022
КМФ ПРОЕКТ
4 - 0
КМФ ЕНХАЛОН 2020
19:00 26.11.2022
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ
-
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес

Следно коло

26.11.2022
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
-
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес
26.11.2022
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ
-
КМФ ЕНХАЛОН 2020
26.11.2022
КМФ ПРОЕКТ
-
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ
26.11.2022
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
-
КМФ ФОРЦА 2015
26.11.2022
КМФ КАРАДАКУ
-
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ

Табела - Liga e parë futsall - Коло 9

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ КЕГИ-МОБИ Велес 4 8 4 1 3 13 13
КМФ ЕНХАЛОН 2020 9 8 2 0 6 -23 6
КМФ АРБЕН БАЈРАМИ 1 9 9 0 0 33 27
КМФ ФОРЦА 2015 8 9 2 1 6 -12 7
ФК ЦРНА РЕКА/КМФ 6 8 2 2 4 -10 8
КМФ КАРАДАКУ 7 9 2 2 5 -13 8
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 10 9 0 3 6 -21 3
КМФ ПРОЕКТ 2 8 7 0 1 36 21
ФК ШКУПИ 1927 АД/КМФ 3 8 6 0 2 15 18
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 5 8 3 1 4 -18 10
Reprezentacioni A