Liga e Parë e Maqedonisë

Резултати од минатото коло

13:00 01.05.2021
ФК ПЕЛИСТЕР
3 - 1
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
13:00 01.05.2021
ФК РЕНОВА
3 - 1
ФК БЕЛАСИЦА
13:00 01.05.2021
ФК СИЛЕКС
1 - 1
ФК БОРЕЦ 1919
13:00 01.05.2021
ФК ВАРДАР
1 - 3
ФК РАБОТНИЧКИ
13:00 01.05.2021
ФК ШКЕНДИЈА
0 - 2
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
13:00 01.05.2021
ФК ШКУПИ- 1927
0 - 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Следно коло

16:00 09.05.2021
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК ПЕЛИСТЕР
16:00 09.05.2021
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ШКЕНДИЈА
16:00 09.05.2021
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
-
ФК ВАРДАР
16:00 09.05.2021
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК СИЛЕКС
16:00 09.05.2021
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК РЕНОВА
16:00 09.05.2021
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Табела - Liga e Parë e Maqedonisë - Коло 31

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКУПИ- 1927 2 31 16 9 6 17 57
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 31 15 7 9 9 52
ФК БЕЛАСИЦА 12 31 4 5 22 -41 17
ФК ПЕЛИСТЕР 6 31 11 8 12 -6 41
ФК ВАРДАР 11 31 7 10 14 -25 31
ФК РЕНОВА 10 31 8 11 12 -8 35
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 4 31 13 12 6 13 51
ФК БОРЕЦ 1919 7 31 10 7 14 -4 37
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 9 31 10 5 16 -8 35
ФК СИЛЕКС 8 31 10 6 15 7 36
ФК РАБОТНИЧКИ 5 31 10 14 7 4 44
ФК ШКЕНДИЈА 1 31 21 8 2 42 71
Reprezentacioni A