Содржини

06.03.2019   Вести

ФФМ со поддршка за КАФЕ акциската недела

Во продолжение прочитајте го интервјуто со Огнен Велевски кој има улога на Disability Access Officer во екипата на ФК Работнички.

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација