Прва помлада пионерска супер лига

Резултати од минатото коло

14:00 20.04.2019
ФК ЊУ СТАРС
0 - 4
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
10:00 19.04.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
1 - 0
ФК ШКЕНДИЈА
12:00 20.04.2019
ФК ПОБЕДА
1 - 2
ФК ВАРДАР
10:00 20.04.2019
ФК РЕНОВА
4 - 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
10:00 20.04.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 2
ФК ШКУПИ- 1927

Следно коло

21.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ШКУПИ- 1927
21.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РАБОТНИЧКИ
21.04.2019
ФК ВАРДАР
-
ФК РЕНОВА
21.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ПОБЕДА
21.04.2019
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Табела - Прва помлада пионерска супер лига - Коло 21

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 9 21 5 3 13 -31 18
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 10 21 3 2 16 -48 11
ФК ЊУ СТАРС 7 21 7 2 12 8 23
ФК ПОБЕДА 2 20 13 2 5 15 41
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 21 7 1 13 -37 22
ФК ШКУПИ- 1927 6 20 7 5 8 -5 26
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 21 10 4 7 18 34
ФК РАБОТНИЧКИ 4 20 11 4 5 13 37
ФК ВАРДАР 1 20 15 2 3 44 47
ФК ШКЕНДИЈА 3 21 12 1 8 23 37
А репрезентација