Трета лига Север

Резултати од минатото коло

17:00 24.05.2017
ФК ИЛИНДЕН
-
ФК ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
17:00 24.05.2017
ФК ССК НОВА
-
ФК БЕСА-ВЛАЗРИМИ
17:00 24.05.2017
ФК ФОРТУНА
-
ФК СЛАВИЈА ПРЖИНО
17:00 24.05.2017
ФК ВОЛКОВО 1964
-
ФК Гоблен Јуниор
17:00 24.05.2017
ФК ЛОКОМОТИВА
-
БЕНТОЕКСПОРТ
17:00 24.05.2017
ФК МАЏАРИ-СОЛИДАРНОСТ 92
-
ФК ПЕТРОВЕЦ

Следно коло

Табела - Трета лига Север - Коло 22

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК МАЏАРИ-СОЛИДАРНОСТ 92 5 14 6 3 5 5 21
ФК ЛОКОМОТИВА - БЕНТОЕКСПОРТ 1 14 12 2 0 32 38
ФК ВОЛКОВО 1964 10 14 4 3 7 -8 15
ФК ФОРТУНА 8 14 5 0 9 -5 15
ФК ССК НОВА 3 14 7 2 5 13 23
ФК ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ 6 14 7 0 7 -15 21
ФК БЕСА-ВЛАЗРИМИ 9 14 5 0 9 -6 15
ФК СЛАВИЈА ПРЖИНО 12 14 3 0 11 -30 9
ФК Гоблен Јуниор 2 14 11 2 1 41 35
ФК КАДИНО 4 14 7 2 5 3 23
ФК ПЕТРОВЕЦ 7 14 5 2 7 -10 17
ФК ИЛИНДЕН 11 14 3 2 9 -20 11
А репрезентација