Содржини

03.05.2018   Вести

Анкета - АЈДЕ НА СТАДИОН

Имате ли да одвоите 5 минути да одговорите на неколку прашања? Вашето мислење е многу важно!

17.04.2018   Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Академија, додека останатите учествуваа со младите Национални тимови.

Календар
А репрезентација