Прва младинска супер лига

Резултати од минатото коло

11:30 14.10.2018
ФК РЕНОВА
4 - 3
ФК ЊУ СТАРС
15:00 13.10.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
3 - 2
ФК ПОБЕДА
12:00 13.10.2018
ФК ШКЕНДИЈА
7 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
00:00 19.10.2018
ФК ВАРДАР
-
ФК ШКУПИ- 1927
12:00 13.10.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
0 - 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Следно коло

15:30 20.10.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК РЕНОВА
12:00 20.10.2018
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК РАБОТНИЧКИ
15:30 20.10.2018
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ВАРДАР
12:30 21.10.2018
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 20.10.2018
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Табела - Прва младинска супер лига - Коло 6

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 6 6 0 0 19 18
ФК ВАРДАР 3 5 4 0 1 10 12
ФК РАБОТНИЧКИ 8 6 1 2 3 -5 5
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 9 6 1 1 4 -6 4
ФК ШКУПИ- 1927 4 5 3 0 2 7 9
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 5 6 3 0 3 -13 9
ФК ПОБЕДА 7 6 2 0 4 -5 6
ФК ЊУ СТАРС 6 6 2 0 4 -5 6
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 6 4 1 1 6 13
ФК РЕНОВА 10 6 1 0 5 -8 3
А репрезентација