Содржини

28.11.2019   Вести

ФФМ се приклучува кон кампањата за помош и поддршка за погодените од земјотресот во Албанија

Првите луѓе на Фудбалските федерации на Албанија, Македонија и Косово се сретнаа во Драч. Се согласија да ги поддржат семејствата погодени од земјотресот.

18.11.2019   Вести

Благоја Милевски: Се надевам дека фудбалерите повторно ќе бидат на висина на задачата

Овде, во Фарски Острови сѐ е поразлично, условите на теренот и сѐ околу е чиста импровизација, теренот е замрзнат и поради тоа не одработивме ниту дел од програмата за тренинг.

Календар
А репрезентација