Втора Футсал лига

Резултати од минатото коло

01.01.1970
КМФ БОГОРОДИЦА
-
КМФ МАЛ АЈАКС
01.01.1970
КМФ КАРАДАКУ
-
КМФ АСТИБО
15:00 09.04.2017
КМФ СКОПЈЕ 2011
-
КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013
18:00 06.04.2017
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
-
кмф КРАТОВО
01.01.1970
КМФ ШКЕНДИЈА
-
КМФ УНИПАБ

Следно коло

18.08.2017
КМФ МАЛ АЈАКС
-
КМФ ШКЕНДИЈА
18.08.2017
КМФ УНИПАБ
-
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
18.08.2017
кмф КРАТОВО
-
КМФ СКОПЈЕ 2011
18.08.2017
КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013
-
КМФ КАРАДАКУ
18.08.2017
КМФ АСТИБО
-
КМФ ЦРНА РЕКА

Табела - Втора Футсал лига - Коло 21

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ АСТИБО 2 18 15 1 2 62 46
КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013 6 18 6 1 11 3 19
кмф КРАТОВО 1 18 16 0 2 61 48
КМФ УНИПАБ 8 18 4 4 10 2 16
КМФ ШКЕНДИЈА 5 18 8 1 9 -26 22
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 10 18 4 3 11 -42 15
КМФ СКОПЈЕ 2011 7 18 5 3 10 -7 18
КМФ КАРАДАКУ 9 18 5 0 13 -21 15
КМФ ЦРНА РЕКА 3 19 13 3 3 32 42
КМФ БОГОРОДИЦА 11 19 3 0 16 -91 6
КМФ МАЛ АЈАКС 4 18 12 2 4 27 38
А репрезентација