МК EN SQ 0.1581
Посветено на нашиот пријател и колега Почивај во мир. Петар Милошевски 1973 - 2014
Најди клуб блиску до тебе
Актуелности
Делегирање

03.03.2015    Вести

Одлуки од седница на У.О. на ФФМ

На седницата на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија одржана на 03. март 2015 година беа донесени следните одлуки:

27.02.2015    Вести

Трибина на Стопанската комора на Македонија и ФФМ за општествената корпоративна одговорност на компаниите согледана преку спортот

Стопанската комора на Македонија, заедно со Фудбалската федерација на Македонија, директно се вклучуваат во активностите кои што треба да придонесат во остварување на целите дефинирани во Програмата за развој на спортот во Република Македонија.

27.02.2015    Вести

Македонија – Австралија на 30. март во Скопје

Македонската А репрезентација на 30. март во Скопје ќе одигра пријателски натпревар против најдобрата репрезентација на Австралија.

ФФМ ТВ

Македонија - Грузија 2:1

10.02.2015

Македонија - Грузија 9:4

10.02.2015

Fudbalska akademija na FFM - Shkola za idnina

03.02.2015

Najdobri vo makedonskiot fudbal 2013/2014

22.12.2014

17.коло во Прва МФЛ 2014/15

02.12.2014

16.коло во Прва МФЛ 2014/15

26.11.2014

14.коло во Втора МФЛ 2014/15

26.11.2014

Македонија У21 - Црна Гора У21 (Зајков, 38 мин.) 1:0

16.11.2014

13.коло во Втора МФЛ 2014/15

12.11.2014

15.коло во Прва МФЛ 2014/15

11.11.2014

12.коло во Втора МФЛ 2014/15

07.11.2014

14.коло во Прва МФЛ 2014/15

06.11.2014

13.коло во Прва МФЛ 2014/15

06.11.2014

Македонија - Финска 5:4 (Футсал)

28.10.2014

12.коло во Прва МФЛ 2014/15

28.10.2014

Натпревари во тек
Следни натпревари
Македонија - Унгарија
| 18.03.2015 |
Македонија - Швајцарија
| 19.03.2015 |
Шпанија - Македонија
| 21.03.2015 |
Календар на меѓународни натпревари Кликни за повеќе
А репрезентација