Содржини

03.10.2015   Репрезентации - До 17 год жени

Жени до 17 години: Нерешено против БиХ во последното коло од 9 - тиот УЕФА квалификациски турнир

Женската репрезентација на Македонија до 17 години одигра нерешено 1:1 против Босна и Херцеговина во натпревар од последното коло во рамките на 9 - тиот УЕФА квалификациски турнир за пласман во елитната фаза кој се одржа во Скопје.

30.09.2015   Репрезентации - До 17 год жени

Жени до 17 години: Македонија совладана од Италија во второто коло од УЕФА квалификацискиот турнир

Женската репрезентација на Македонија до 17 години беше поразена од Италија во натпревар од втората рунда во рамките на УЕФА квалификацискиот турнир за пласман во елитната фаза кој се одржува во Скопје.

Календар
А репрезентација