Трета лига Југоисток

Резултати од минатото коло

16:00 22.04.2018
ФК ТИВЕРИЈА
-
ФК СПАРТМАНИ
16:00 22.04.2018
ФК МЛАДОСТ с.Удово
-
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
16:00 22.04.2018
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА
-
ФК ВАСИЛЕВО
16:00 22.04.2018
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
-
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР

Следно коло

16:00 29.04.2018
ФК СПАРТМАНИ
-
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
16:00 29.04.2018
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
-
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА
16:00 29.04.2018
ФК ВАСИЛЕВО
-
ФК МЛАДОСТ с.Удово
16:00 29.04.2018
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
-
ФК ТИВЕРИЈА

Табела - Трета лига Југоисток - Коло 20

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО 6 17 5 2 10 -12 17
ФК МЛАДОСТ с.Удово 8 17 4 2 11 -33 14
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 1 17 16 1 0 63 49
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА 7 17 5 1 11 -23 16
ФК СПАРТМАНИ 5 17 6 2 9 1 20
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО 3 17 12 1 4 25 37
ФК ТИВЕРИЈА 4 17 9 1 7 24 28
ФК ПАРТИЗАН БАШ 9 16 0 1 15 -92 1
ФК ВАСИЛЕВО 2 17 13 1 3 47 40
А репрезентација