Содржини

29.06.2017   Вести

ВРЕМЕПЛОВ: 16 ЈУНИ 1994 година - 49-ти КОНГРЕС НА ФИФА

ФУДБАЛСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА СТАНУВА 186-та ПОЛНОПРАВНА ЧЛЕНКА НА ФИФА

Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација