Трета лига Исток

Резултати од минатото коло

16:30 24.05.2017
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ
-
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
01.01.1970
ФК КОНЧЕ БИРЛИК СКД
-
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
16:30 24.05.2017
ФК ВАСИЛЕВО
-
ФК СЛОГА 1934
16:30 24.05.2017
ФК РУДАР 1947 Пробиштип
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
16:30 24.05.2017
ФК БРЕГАЛНИЦА ГОЛАК
-
ФК ПЛАЧКОВИЦА
16:30 24.05.2017
ГФК ОСОГОВО
-
ФК БЕЛАСИЦА
16:30 24.05.2017
ФК ТИВЕРИЈА
-
ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА

Следно коло

Табела - Трета лига Исток - Коло 30

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ТИВЕРИЈА 12 21 6 2 13 -20 20
ГФК ОСОГОВО 3 21 16 0 5 30 48
ФК БРЕГАЛНИЦА ГОЛАК 7 21 7 3 11 -9 24
ФК РУДАР 1947 Пробиштип 13 21 5 2 14 -40 17
ФК ВАСИЛЕВО 11 21 7 3 11 -21 21
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 6 21 11 2 8 12 35
ОФК МАЛЕШ 8 20 7 1 12 -7 22
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО 9 19 7 0 12 -14 21
ФК КОНЧЕ БИРЛИК СКД 15 14 0 0 14 -89 0
ФК СЛОГА 1934 14 19 4 2 13 -24 14
ФК КАМЕНИЦА САСА 4 19 14 1 4 31 43
ФК ПЛАЧКОВИЦА 2 19 16 0 3 41 48
ФК БЕЛАСИЦА 1 20 18 1 1 89 55
ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА 10 21 6 3 12 -14 21
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ 5 19 12 4 3 35 40
А репрезентација