МК EN SQ 0.0941

Структура на ФФМ

Објавено на 10 Јуни, 2014 во


ОРГАНИЗАЦИОНА ПОСТАВЕНОСТ НА ФФМ АДМИНИСТРАЦИЈА.pdf 

ИЛЧО ЃОРЃИОСКИ

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА


ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ


ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР


УПРАВЕН ОДБОР

   
   
Актуелности

21.02.2017    Вести

Тренерски форум - 15 години тренерска едукација на ФФМ

Фудбалската Федерација на Македонија одбележува 15 години тренерска едукација, а по тој повод е организиран Форум на Тре...

21.02.2017    Билети

Билетите за Европското првенство во Полска пуштени во продажба

Полската фудбалска федерација ги пушти во продажба билетите за европското првенство за репрезентации до 21 година преку ...

Календар
А репрезентација