Содржини

28.11.2019   Вести

ФФМ се приклучува кон кампањата за помош и поддршка за погодените од земјотресот во Албанија

Првите луѓе на Фудбалските федерации на Албанија, Македонија и Косово се сретнаа во Драч. Се согласија да ги поддржат семејствата погодени од земјотресот.

Календар
А репрезентација