МК EN SQ 0.1122
Содржини

06.02.2017   Вести

А репрезентација: Македонија ќе одигра контролен натпревар против Белорусија

Македонската А репрезентација на 28. март ќе одигра пријателски натпревар против селекцијата на Белорусија на Националната арена во Скопје.

Календар

28 Мар

14:00 Македонија - Бугарија
    У21 пријателска
18:00 Македонија - Белорусија
    А репрезентација пријателска
А репрезентација