Прва кадетска супер лига

Резултати од минатото коло

10:00 08.12.2018
ФК РЕНОВА
1 - 0
ФК РАБОТНИЧКИ
11:00 09.12.2018
ФК ВАРДАР
1 - 1
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
10:00 08.12.2018
ФК ШКЕНДИЈА
7 - 0
ФК ШКУПИ- 1927
11:00 08.12.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
6 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 09.12.2018
ФК ЊУ СТАРС
2 - 0
ФК ПОБЕДА

Следно коло

10.12.2018
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК РЕНОВА
10.12.2018
ФК ПОБЕДА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
10.12.2018
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК ШКЕНДИЈА
10.12.2018
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК ВАРДАР
10.12.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Табела - Прва кадетска супер лига - Коло 14

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 14 12 1 1 45 37
ФК ВАРДАР 7 14 4 2 8 -5 14
ФК РАБОТНИЧКИ 3 14 8 2 4 11 26
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 14 6 3 5 -5 21
ФК ШКУПИ- 1927 9 14 3 1 10 -27 10
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 14 3 2 9 -21 11
ФК ПОБЕДА 6 13 3 5 5 -2 14
ФК ЊУ СТАРС 4 13 8 1 4 12 25
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 14 10 1 3 17 31
ФК РЕНОВА 10 14 2 2 10 -25 8
А репрезентација