Прва футсал лига

Резултати од минатото коло

17:00 21.10.2018
КМФ ЦРНА РЕКА
-
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
19:00 18.10.2018
кмф КРАТОВО
-
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
20:30 20.10.2018
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
-
КМФ ВЕЛЕС
19:30 18.10.2018
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
-
КМФ ШКУПИ 1927
19:30 18.10.2018
КМФ ШКЕНДИЈА
-
КМФ АСТИБО

Следно коло

19.10.2018
КМФ АСТИБО
-
КМФ ЦРНА РЕКА
19.10.2018
КМФ ШКУПИ 1927
-
КМФ ШКЕНДИЈА
19.10.2018
КМФ ВЕЛЕС
-
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
19.10.2018
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
-
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
19.10.2018
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
-
кмф КРАТОВО

Табела - Прва футсал лига - Коло 6

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 3 5 3 0 2 21 9
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 4 5 3 0 2 8 9
КМФ ШКЕНДИЈА 10 5 0 1 4 -31 1
КМФ АСТИБО 5 5 3 0 2 -6 9
КМФ ШКУПИ 1927 1 5 5 0 0 17 15
КМФ ВЕЛЕС 2 5 3 1 1 15 10
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 9 5 1 0 4 -16 3
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО 7 5 2 0 3 1 6
кмф КРАТОВО 8 5 1 0 4 -12 3
КМФ ЦРНА РЕКА 6 5 2 2 1 3 8
А репрезентација