Përmbajtje

22.05.2014   Reprezentacioni A - Lajme

DAVID BABUNSKI: QËLLIMI ËSHTË TË KËNAQEMI NË LOJË

David Babunski sot i është bashkangjitur formacionit të përfaqësueses më të mirë të Maqedonisë në përgatitjet që janë duke u zhvilluar në Austri, para përballjeve miqësore me Kamerunin dhe Katarin.

21.05.2014   Reprezentacioni A - Lajme

GJUROVSKI: FILLIMI ËSHTË POZITIV, KEMI KUSHTE IDEALE NË AUSTRI

Përfaqësuesja e futbollit të Maqedonisë ka nisur përgatitjet për dy ndeshjet kontrolluese me Kamerunin dhe Katarin që do të luhen në Kufshtajn të Austrisë më 26 maj dhe Rieti të Italisë më 30 maj.

Kalendar
Reprezentacioni A