Përmbajtje

05.12.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

Sasha Qiriq: Do të jemi përfaqësuese për respekt

Deri sa përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë është e grumbulluar në kampion selektues stërvitor, kemi biseduar me menaxherin teknik të përfaqësueses së shpresave, Sasha Qiriq.

04.12.2014   Reprezentacionet - Fustsall

Futsall A: Maqedonia sërisht i shënoi 5 gola Malit të Zi

Përfaqësuesja e Maqedonisë në fustall edhe një herë ishte më e suksesshme se Mali i Zi në ndeshjen e dytë kontrolluese të zhvilluar në Palestrën Sportive ‘Jane Sandanski’ në Shkup.

03.12.2014   Reprezentacionet - Fustsall

Futsall A: Maqedoni – Mali i Zi 5:2

Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë ka shënuar fitore bindëse 5:2 përballë Malit të Zi në ndeshjen e parë, nga dy kontrollueset e parapara në qendrën sportive ‘Jane Sandanski’ në Shkup.

25.11.2014   Reprezentacionet - Fustsall

Futsall: Skenderovski publikoi listën për ndeshjet me Malin e Zi

Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë kundër Malit të Zi në Shkup do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese më 2 dhe 3 dhjetor.

Kalendar
Reprezentacioni A