Përmbajtje

01.09.2015   Edukime - Seminare

Seminar për trajnerë për punë me kategori të reja, akademi nacionale dhe përfaqësuese të reja

Bashkëpunim i nivelit më të lartë ndërmjet Federatave të futbollit të Spanjës dhe Maqedonisë, ndërsa në vigjilie të ndeshjes kualifikuese për EURO 2016, rezulton me organizim të një seminari të përbashkët për trajnerë.

24.08.2015   Edukime - Seminare

Seminar për peridiozimin e fazës përgatitore dhe përgatitjeve kondicionale më 31 gusht

Qendra për Edukim dhe Organizata e Trajnerëve pranë FFM-së, në bashkëpunim me stafin teknik të përfaqëuseses A të Maqedonisë organzion seminar njëditor me prezantime të ndihmës seleksionuesit, z. Luis Diogo Kampos (Portugali).

Kalendar
Reprezentacioni A