Përmbajtje

09.12.2014   Edukime - Seminare

Seminar i hapur për trajnerë kondecional

Më 10 dhjetor 2014 (e mërkurë) me fillim në orën 11:00 në hotelin Kontinental do të zhvillohet prezentim/seminar për trajnerë kondecional.

03.12.2014   Edukime - Akademia e Futbollit

Paralelja e futbollit të Shkupit fitoi 4:1 paralelen e Prilepit

Në stadiumin ‘Luanët e rinj’ në komunën e Gjorçe Petrovit ndeshje kontrolluese zhvilluan paralelet e futbollit të Shkupit dhe Prilepit. Fitore bindëse 4:1 shënoi paralelja e futbollit të Shkupit.

26.11.2014   Edukime - Seminare

UEFA Pro Diploma – Moduli 3

Qendra për Edukim pranë Federatës së futbollit të Maqedonisë ka caktuar datën e mbajtjes së Modulit të tretë të programës për trajnimin e kandidatëve për marrjen e UEFA Pro Diplomës për trajnerë.

Kalendar
Reprezentacioni A