Program për Forumin e trajnerëve

Publikuar më 19 Февруари, 2018 Seminare


Hoteli “Aleksandar Pallas”

E martë, 20.02.2018

10:45- 11:25  Arritja dhe regjistrimi i trajnerëve, mysafirëve dhe ligjëruesve

11:30 -12:00   Hyrje dhe hapje e Forumit

12:00- 12:45   Modeli i lojës dhe aplikimi i tij, Nebojsha Markovski – Drejtor i Qendrës për Edukim

12:45-13:30   Analiza e kundërshtarit në kualifikimet për KB dhe aktivitetet e ardhshme të përfaqësueses A në Ligën e Kombeve, Igor Angellovski – seleksionues i përfaqësues A të Maqedonisë

13:30-14:00  Pauzë për kafe

14:00-15:30  Roli i portierit dhe trajnerit të portierëve në procesin stërvitor – Vatrosllav Mihaçiç - Instruktor i UEFA-së dhe Federatës kroate të futbollit

15:30-16:15  Trendet e futbollit modern – Zoran Stratev, Drejtor Teknik i FFM-së

16:15-16:45  Pauzë për kafe

16:45-17:30  Përgatitjet për KE Poloni 2017, Bobi Milevski – Seleksionuesi i përfaqësueses U21 të Maqedonisë

17:30-18:00  InStat, Softuer për analizë dhe ndjekje të lojtarëve – Dejan Gavrilloviç

18:00  Mbyllja e ditës dhe ndarja e sertifakteve për prani – Koktej mbrëmje   
   
Reprezentacioni A