Dejan Stankoviç mysafir dhe ligjërues në Akademinë e FFM-së

Publikuar më 17 Ноември, 2017 Lajme, Akademia e Futbollit


Ish-futbollisti i njohur Dejan Stankoviç dhe Olivie Dolja nga sektori për zhvillim të futbollit pranë UEFA-së ishin mysafirë të Federatës së futbollit të Maqedonisë dhe ligjërues në Akademinë e FFM-së. Ish-bashkëlojtari i Goran Pandevit te Interi, Dejan Stankoviç i cili gjithashtu është pjesë e sektorit për zhvillim të futbollit pranë UEFA-së, potencoi përkushtimin e federatës tonë kur është në pyetje futbolli te kategoritë e reja, posaçërisht Akademia e FFM-së.   
   
Reprezentacioni A