Përmbajtje

19.08.2015   Delegimet - Kupa e të Rrinjëve

Hidhet shorti për Kupën e Maqedonisë në kategori të reja

Më 18.08.2015 është hedhur shorti për dyshet e 1/16 së finales së Kupës së Maqedonis në kategori të pionerëve të rinj, pionerëve, kadetëve dhe juniorëve.

19.05.2015   Delegimet - Kupa e të Rrinjëve

Metalurgu fiton Kupën e Maqedonisë për juniorë

Skuadra e të rinjëve të Metalurgut ka mbrojtur titullin në Kupën e Maqedonisë. Në finalen e 23-të të Kupës së Maqedonisë për juniorë, futbollistët e Vllatko Kolevit mundën Shkupin me rezultat 3:0.

Kalendar

01 Окт

11:00 Rumania - Sllovakia
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Franca - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

02 Окт

15:00 Maqedoni - Kazakistani
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

04 Окт

11:00 Franca - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Sllovakia - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

05 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

07 Окт

11:00 Sllovakia - Franca
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:00 Maqedoni - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
17:00 Mali i Zi - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Maqedoni - Sllovenia
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A