Përmbajtje

01.10.2015   Biletat

Maqedoni-Ukrainë, biletat me çmim super promovues. Të mbështesim Maqedoninë

Përfaqësuesja A e Maqedonisë më 9 tetor në orën 20:45 minuta në Arenën Nacionale ‘Filipi i Dytë’ kundër Ukrainës do të zhvillojë ndeshjen e parafundit të kualifikimeve për Kampionatin Evropian.

10.08.2015   Biletat

Shpejtoni pas biletave për ndeshjen MAQEDONI-SPANJË

Prej sot biletat për ndeshjen kualifikuese për KE ndërmjet MAQEDONISË dhe SPANJËS mundi t’i siguroni në pikën e FFM-së në Skopje City Mall.

15.07.2015   Biletat

Nxiren në shitje biletat për ndeshjen Maqedoni-Spanjë

Prej nesër, 16 korrik në shitje do të nxiren biletat për ndeshjen Maqedoni-Spanjë e cila do të luhet më 8 shtator në arenën kombëtare ‘Filipi i Dytë’ në Shkup.

14.05.2015   Biletat

Dalin në shitje biletat për finalen e Kupës

Federata e futbollit të Maqedonisë edhe zyrtarisht ka nxjerë në shitje biletat për finalen e Kupës së Maqedonisë në të cilën do të përballen Rabotniçki dhe Teteksi. Të njëjtat mund të gjenden përmes distibuterit zyrtar MkTickets.

04.03.2015   Biletat

Caktohen çmimet për ndeshjen ndërmjet përfaqësueseve A të Maqedonisë dhe Australisë

Federata e futbollit të Maqedonisë caktoi çmimet e biletave për ndeshjen ndërmjet përfaqëuseseve A të Maqedonisë dhe Australisë më 30 mars në Arenën nacionale ‘Filipi i Dytë’ në Shkup.

Kalendar
Reprezentacioni A