Liga e Parë e Maqedonisë

Резултати од минатото коло

16:00 14.04.2019
ФК РЕНОВА
1 - 2
ФК РАБОТНИЧКИ
16:00 14.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
2 - 1
ФК СИЛЕКС
16:00 14.04.2019
ФК БЕЛАСИЦА
1 - 1
ФК ПОБЕДА
16:00 14.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
1 - 1
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
16:00 14.04.2019
ФК ВАРДАР
0 - 0
ФК ШКЕНДИЈА

Следно коло

16:00 20.04.2019
ФК ВАРДАР
-
ФК РЕНОВА
16:00 20.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
16:00 20.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК БЕЛАСИЦА
16:00 20.04.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКУПИ- 1927
16:00 20.04.2019
ФК СИЛЕКС
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Табела - Liga e Parë e Maqedonisë - Коло 28

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РАБОТНИЧКИ 4 28 11 6 11 -3 39
ФК СИЛЕКС 8 28 6 10 12 -16 28
ФК ПОБЕДА 10 27 5 5 17 -22 20
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 3 27 14 5 8 11 47
ФК ШКЕНДИЈА 1 28 19 6 3 40 63
ФК ВАРДАР 2 28 14 9 5 13 51
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 7 28 8 11 9 -4 35
ФК БЕЛАСИЦА 9 28 5 9 14 -16 24
ФК ШКУПИ- 1927 6 28 10 6 12 -2 36
ФК РЕНОВА 5 28 9 9 10 -1 36
Reprezentacioni A