Liga e parë futsall

Резултати од минатото коло

17:00 18.11.2018
КМФ ЦРНА РЕКА
9 - 5
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
19:00 16.11.2018
кмф КРАТОВО
5 - 1
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
19:00 16.11.2018
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
3 - 0
КМФ ШКЕНДИЈА
19:00 17.11.2018
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
8 - 3
КМФ АСТИБО
17:00 17.11.2018
КМФ ВЕЛЕС
5 - 2
КМФ ШКУПИ 1927

Следно коло

19:15 24.11.2018
КМФ ВЕЛЕС
-
КМФ ЦРНА РЕКА
17:15 24.11.2018
КМФ ШКУПИ 1927
-
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
19:00 22.11.2018
КМФ АСТИБО
-
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
19:30 23.11.2018
КМФ ШКЕНДИЈА
-
кмф КРАТОВО
19:30 22.11.2018
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
-
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ

Табела - Liga e parë futsall - Коло 10

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 4 10 5 0 5 19 15
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 8 10 4 0 6 -5 12
КМФ ШКЕНДИЈА 10 10 0 1 9 -57 1
КМФ АСТИБО 6 10 5 0 5 -21 15
КМФ ШКУПИ 1927 1 10 9 0 1 33 27
КМФ ВЕЛЕС 2 10 8 1 1 46 25
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 5 10 5 0 5 -6 15
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО 3 10 6 0 4 12 18
кмф КРАТОВО 9 10 2 0 8 -26 6
КМФ ЦРНА РЕКА 7 10 4 2 4 5 14
Reprezentacioni A