Liga e parë e pionerëve të rrinjë-Super liga

Резултати од минатото коло

10:00 15.05.2016
ФК ВАРДАР
3 - 1
ФК РЕНОВА
10:00 14.05.2016
ФК РАБОТНИЧКИ
12 - 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
11:00 14.05.2016
ФК ПЕЛИСТЕР
1 - 0
ФК ШКУПИ- 1927
10:00 14.05.2016
ФК ШКЕНДИЈА
9 - 0
ФК ЕУРОМИЛК ГЛ
13:00 14.05.2016
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
3 - 0
ФК ПОБЕДА
10:00 15.05.2016
ФК МЕТАЛУРГ
12 - 2
ФК МИЛАНО

Следно коло

26.06.2017
ФК МИЛАНО
-
ФК ВАРДАР
26.06.2017
ФК ПОБЕДА
-
ФК МЕТАЛУРГ
26.06.2017
ФК ЕУРОМИЛК ГЛ
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
26.06.2017
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК ШКЕНДИЈА
26.06.2017
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ПЕЛИСТЕР
26.06.2017
ФК РЕНОВА
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Табела - Liga e parë e pionerëve të rrinjë-Super liga - Коло 21

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РАБОТНИЧКИ 1 20 16 4 0 58 52
ФК ПЕЛИСТЕР 10 20 5 0 15 -44 15
ФК ШКЕНДИЈА 2 21 17 0 4 68 51
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 6 21 9 4 8 22 31
ФК МЕТАЛУРГ 4 20 10 2 8 37 32
ФК МИЛАНО 11 20 3 2 15 -35 11
ФК ПОБЕДА 8 21 7 5 9 -6 26
ФК ЕУРОМИЛК ГЛ 9 21 6 1 14 -63 19
ФК ШКУПИ- 1927 5 20 10 2 8 9 32
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 12 20 2 0 18 -88 6
ФК РЕНОВА 7 20 9 1 10 -13 28
ФК ВАРДАР 3 20 16 3 1 55 51
Reprezentacioni A